PostHeaderIcon Gym og konspirasjoner….

Enhver god blog med respekt for seg selv har alltid en god konspirasjon på lager, skulle du  fortsatt tro at Bush sto bak 9.11, og at USA aldri landet på månen, vel da er du ikke alene. Dette er jo offisiell politikk i land som Nord-Korea og Syria, og du kan jo alltids nære dine mistanker på denne svært så empiriske korrekte sida.

Jeg velger heller å konspirere på de nære ting:

Treningssentrene drives av nazister, og alle gymlokaler har til hensikt å ta over verden.

For det første hvor mange andre steder finner du atletiske unge mennesker, som regel blonde og blåøyde, enn på et treningssenter. Nettopp. Med andre ord har treningssentrene fått i tak i det eliksiret som nazistene prøvde å finne opp. Dette blir bare snøvel, la oss heller gå mer seriøst til verks. Tekstanalyse av treningskjeden SATS. For de av oss med røtter/ bakgrunn fra innlandet er sats et kjent fenomen, men hva betyr selve navnet? Hvis du starter med å ta bort S-ene, sitter du igjen med AT.  For de som ikke vet hva AT var, ikke en gang etter å trykket å linken, så kan du lese det selv. Desto skumlere er det dersom du tar bort AT, da sitter du nemlig igjen med….

På lik linje med de fleste konspirasjoner, var denne usansynelig dårlig, men det verste er ikke en god konspirasjon, men de som faktisk tror på dem. Jeg vet ikke om jeg tør å skrive mer om dette, myndighetene satt nemlig inn et chip i armen min da jeg ble vaksinert mot svineinfluensaen.

One Response to “Gym og konspirasjoner….”

  • Rut says:

    Konspirasjonsteorier kan aldri bl skrudde nok, og denna henger høyt! Kjøper argumentene dine, mens jeg grøsser over SATS!

Leave a Reply