PostHeaderIcon Hei sveis.

Er det noe som si mer om en person enn sveisen? Er det andre ting som kan få en metalkonstruksjon til å klappe sammen, enn ja nettopp en dårlig sveis. En sveis kan si mer om en person enn 1000 ord, og for oss som ikke er så forbanna skravlesjuke, og synes adjektiver av typen “dust”, “grei” eller “nepe” er dekkende om de fleste kan en sveis si mer enn disse tre ordene.

Hår og sånne greier, er nødvendigvis ikke det mest heterofile en kan ha interesse for, derfor vi jeg litt tid til å se på hår fra en ganske så overhetero vinkel.

Hår er et avfallspodukt på linje med, ja nettopp – og det vokser ut igjen. Det er det du trenger å vite, så da er det bare å ta saksa i egne hender, og la det hende:

Hockey:

Norge er visstnok blitt en hockey-nasjon, vel var vi ikke det på 1980-tallet? Hockeyen er sveisen for deg som ikke kan velge; skal det være buisness eller party på hodet? Vel her er løsningen; “buisness in the front – party in the back”. Hockeyen er rett og slett kombinasjonen av seriøsitet, og rock.

 

Hentesveis:

Denne sveisen er tydelig inspirert av Robin Hood; ta fra de rike, og gi til de fattige. Og om man i det hele tatt skal gi noe, vil nok denne kreasjonen gi folk nye perspektiver på ting ved riktig sidevind.

 

Juksemaker tupelort

Babes kan ha juksepupper, gubber kan ha juksehår. Eller kjøpesveis om du vil. Det kan være en fordel at det er en viss match mellom toupeen og originalbestening, men på en den annen  side er det ikke grenser for hvor mye glede 100% oransje nylon kan skape:

 

Dette var en kjapp inføring i hår og sånn, men det ble kort og greit. Nesten som å ta det på håret

 

 

Leave a Reply