PostHeaderIcon Ting vi ikke visste vi trengte volum 3

Neida, jeg gir meg ikke. Skulle kåken din være såpass full at du knapt ser gulvet er det ikke fullt nok. Med all white-trash vi ser daglig er det desto viktigere med møblerte hjem, så hvorfor ikke fylle på med litt til?

Instant epilepsi

Synes du at ikke er gøy å gnu seg i øynene for deretter stirre mot lyset? Gud bedre for en blassert tullebokk du må være. Samtidig finnes det dingser for den slags, nemlig instant lasershow. Helt topp hvis du er skikkelig sadist som bor rett ved en flyplass. Ikke se på formen en gang og tenk på hvor denne evt kan stappes…

Forglemmegei…

Skal du på rep.øvelse, inn til førstegangstjeneste eller noe annet nyttig (folkehøyskole regnes ikke som nyttig og er derfor ikke med), og er redd for at din kjære skal glemme deg, vel da kan dette være noe. Her er rett og slett et rør du putter snurrebassen oppi, og lager en elegant kopi av fantorangen. Intet er som å putte din edle del i en ukjent guffe, hva med et godt gammeldags gipsrelieff, for å henge på veggen i stedet for? Det kan jo faktisk brukes til noe praktisk.

Love me tender

Kongen lever, eller er han død, eller kanskje han er halvdød. Denne naturtro lekkerbisknen viser en halv, død mann. Dette er tingen du kan sette under senga til barna, og true de med om de ikke vil sove om natta, evt sette den utenfor soverommet til noen du vil skremme vannet av. Intet er som naturtro syngende byster av død kjendiser, jeg venter i spenning på en tilsvarende med Arne Garborg.

Kuk i flaskan

Du har med din kjære med hjem, åpner en flaske rødvin, men heisann. Futten har gått ut av vinen, åh din dustemikkel. Hadde du vært med forutseende hadde du ungått dette ved å sette på en slik en. Mulig det hadde blitt vin på deg den kvelden, men fint lite annet.

Proit

Alle fiser minst 14 ganger i døgnet. Skulle du føle deg litt mindre mann fordi du ikke klarer å lire av deg en røver i enhver sammenheng kan denne være behjelpelig: en fisende nøkkelring. Du sitter på jobbintervju, og stemningen er klam: push the button! Prumping er sjenerende, men i motsetning til passiv røyking er det ikke skadelig.

Fortsatt plass til mer i heimen? Følg med.

Leave a Reply