PostHeaderIcon 9.mars – med bjellene i behold

Kvinnedagen er unnagjort, og jeg kan til min store glede se at ingen onde feminister har sneket seg inn på soverommet mitt i løpet av natten, og klipt av meg bjellene.

Kvinnedagen markerer et eller annet opprør som var i Russland før det ble Sovjet, opprør fører til opprør, og vi vet hvordan det gikk på sikt. Nemlig revolusjon, og Stalin, og mellom 40-50 millioner drept i GULAG.

Hvem er så feministene, og hva står de egentlig for?

En kjapp titt på hjemmesida til Kvinnegruppa Ottar kan gi oss svar på dette. En første tanke er at de ekstremt sex-fikserte, det eneste som står på hjemmesida deres er om stripping og sexsjapper. Og som det heter all PR er god PR, altså Ottar jobber for at flere skal kaste klærne.

Feministene jobber for likestilling, dette vil si at menn og kvinner kan gjøre samme jobb, og derfor jobbes det for å få flere kvinner over i mannsdominerte jobber som politi og forsvar. På glanset papir kan vi se unge berter med perleøredobber og flagrende hår pågripe slemme skurker, og kjøre tanks. Ja da, kvinner de har kraft og tæl, de kan strikke binda sjæl. Hva med menn inn i kvinneyrker? Bortsett fra noen falmede publikasjoner som viser bolde menn i hvit frakk og med sjelmske smil ser vi fint lite fra den kanten.

Hva om vi heller kaller en spade for en spade, og heller la parene likestille seg selv, og heller fokusere på det de er best på. Hva jeg gjorde på kvinnedagen? Jeg fikk middag, øl og siste nummer av “Vi Menn”

Leave a Reply