PostHeaderIcon Ting vi ikke visste vi trengte, volum 2

I forrige tilsvarende artikkel ble en del gjenstander analysert, vurdert og kommentert, og jeg går ut fra at dere vil ha mer. Om dere vil ha mer av de tingene fysisk eller i greie beskrivelser får være opp til hver enkelt av dere. Uansett her kommer det mer, hvordan hadde vi klart oss uten?

Tsjernobyl-ugle:

Hvordan din hage ser ut vet jeg ikke, hvordan min egen vil se ut med denne snasne saken kan jeg kun drømme om – min bedre halvdel vil nok plent nekte meg å sette opp denne sjarmerende saken bestående av intet mindre enn tre ugler, hvorav to lyser!!! Ari Behn har sin lysfontene, jeg kunne tenkt meg en lysugle. Det blir med tanken, men for de som lurer på hvordan neste generasjon ugler vil ta seg ut etter en kjernefysisk katastrofe vil nok få noen inputs.

Pusekoserautomat

Pus har vært ute lenge, pus blir sluppet inn, men alle har trebein, ergo har den pelskledde psykopat ingen å stryke seg mot. Men så sett opp en slik da menneske!! Med denne patenten kan pus nemlig klø seg selv (og du kan trolig raspe kålrot med vidunderet). Med en ekthetsgrad på bildet som får Nord-Koreas propaganda til å fremstå som direkte seriøs lar vi oss overbevise. Pus elsker nemlig dette vindundret så, ja han skuler ømt på deg og setter ut klørne.

Kattestrekker

Synes du pusen din er for kort? Da kan jeg anbefale denne, her ser det nemlig ut til at pussen strekkes når den går gjennom denne tunellen. Hvordan ville det da sett ut etter å gått gjennom Lærdalstunellen?

Hå-hå-hå.

Også du da, som ikke skjønte hvorfor du aldri fikk med deg det annet kjønn i dusjen. Du manglet dette lekre maritime dusjforhenget skjønner du. Eller ser det mer ut som en uskyldig dame sto og dusjet med trusa på, og plutselig hoppet en trusemann fram og sprutet på henne? Vi lar denne stå åpen, men kanskje han ikke vet at hun er delfindamen, og at dette er kappen hennes? Uansett; det hjelper å skru på vannet i dusjen hvis du skal spute på noen, dessuten blir det mer hygienisk derfornedtil ved å droppe speedoen når man skal dusje.

Djiw-djiwww-djiwwwww (ukulelelyd for de som ikke skjønner seg på musikk)

Hun smiler så sjelmsk “alloha”, og bakgrunnen er det ingenting å si på. Det er nemlig slik på Hawaii at usikten er delt opp med fuger, dette pågrunn av alle lengde- og breddegradene. Nei da, for en håndfull skilling kan du her omskape et passe muggent bad i Brummundal, Harpefoss eller Holmlia til den reneste tropiske drøm. Og du verden, dette så ekte ut. Klin på en atomsopp fra en prøvespreningning så kjøper vi to! Selvgjort er velgjort. Pass endelig på å få dem i vater, slik at man ungår krummingen på jorden.

Hva kan jeg si? Det er et marked for alt, og jeg følger dette med brunøyet. I mellomtida; løp og kjøp!!!

Leave a Reply